Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Indendørs GPS, vores realtids positions system


GamesOnTrack indendørs GPS-system med 10 mm nøjagtighed

Vores indendørs GPS-system bruger vores egne satellitter til at måle mange forskellige kørende enheder og sendetyper. Systemet kan under de samme satellitter måle Faller-biler, Modeltog, Lego-tog, Droner m.v. Vi udnytter en kombinaion af radio og ultralyd for at opnå så nøjagtige positioner, så man kan styre efter dem.

Der er to satellit typer til rådighed:
a) Standard Gamesontrack satellitter:  shop.gamesontrack.dk
b) Fallers tilsvarende satellit: www.car-system-digital.de

I dag findes ca 10 sendetyper, som kan køre og flyve under disse satellitter. Både til biler, tog og dronerene er på vej., som hobby eller som professionel til robotter værksteder o.l. F.eks. LEGO-tog såvel som indendørs og udendørs modeltog. Udendørs skal satellitterne do beskyttes mod direkte regn. Find de forskellige sende typer i web-shop'en. Er du kunde kan du finde detail specifikationer i databladene på download.

Vi udvikler nye sendere på anfordring og efter behov, f.eks meget små sendere, eller sendere med batterisupport og lang oppetid.

Opsæt satellitterne, lav dit eget GPS-system

Vores indendørs positionssystem bruger vore egne satellitter.
Med en kombination af radio og ultralyd leverer de en nøjagtig afstand til hver af de kørende enheder, 3 eller flere tilsammen giver dermed køretøjets koordinat.

Satellitterne leverer en præcission på ned til 10 mm. Og de kan måle op til 8 meters afstand. De kan kombineres i flere typer scenarier, hvoraf de almindeligste er 2D og 3D scenarier. Du kan så bygge et scenarie som svarertil 3 sstellitter i et område, og så udvide med et andet scenarie længere væk. Derpå sæter du de to scenarier sammen i et fælles koordinatsystem.

Alle afstande sendes til Masterren og derfar til PC'en. PC'en foretager en validering og evt. korrektion baseret på iøvrigt kendt information om køretøjet. F.eks kan det ikke sådan lige springe 5 meter væk.

Indstillingen af et scenarie involverer:
- et fysisk opsætning og strømforsyning af satellitterne
- et kalibreringstrin hvorved de 3 satellitter får hver sin 3D koordinat i dit koordinatsystem. Hertil bruges en sender på anlægget.

Hvis du skal udvide med flere scenarier eller flere satellitter, så se vejledningen i manualen. Og læs vedlagte pdf på et af de 3 sprog UK-DE-DK.

Satellitterne skal have strøm, de er specificeret til 14-20 V DC, eller DCC hvis modeltog.
Der er flere måder at levere den på:
- Brug en gammel PC LAP-TOP lader. Den levere op til 20 V DC og 2-4 A, det er super fint og billigt. Klip PC-connectores af og skil skærm og core i to i en muffe.
- Forbind en 16 V AC trafo til GT-Xconnect V2 Master, så har du strøm nok til 6 satellitter fra SAT OUT klemmen. .
- Brug en almindelig DC-trafo
- brug DCC fra modeltogsskinner.  
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com