Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

DCC via Radio til Spor N og H0

16. december 2016
Nu kan du spare din Digital central og køre dit N og H0 system med DCC, men bare med jævnstrøm på skinnen.
Både tog og sporskifter kan styres via radioen, og din PC'er gør arbejdet, evt. sammen med din mobiltelefon eller en radio baseret håndholdt terminal som Daisy II fra Uhlenbrock.

Løsningen omfatter vores eksisterende GT-Command med GT-Xconnect , dertil en ny sporskiftedekoder: GT-Xcontrol Coil, som trækker sporskifter via radioen og en ny sender/dekoder GT-Xcontrol N+H0 Lok. Produkterne tilføjes web-shoppen til bestilling primo januar.

Løsningen er en lige forlængelse af vores succesfulde Spor G-løsning, hvor toget kun bruger skinnen som strømforsyning (eller brugere batteri), dvs DCC-impulserne overføres via vores GT-Xconnect radio master.

På samme måde nu til Spor N og H0. På grund af pladskrav i N og H0 tog har vi sammenbygget en dekoder og en radio og en positionssender på 29x11x4 mm med 1,2 A til drift af toget. Og vi har udviklet en sporskifte-dekoder, som i form passer nøjagtig til Märklin C-skinner, men som kan trække alle typer spoler med dual træk, dvs normale H0 og N-spoler.

I vedlagte datablad kan man se specifikationerne, foreløbig på engelsk, så du kan begynde at planlægge hvordan det kunne passe på din løsning. Det opdaterede datablad på dansk følger i starten af januar.

Tilknyttet fil:    Datablade GT-Xcontrol H+H0 Loco og GT-Xcontrol Coil (930 Kb)
Seneste nyt
30.11.18
Satellitter inden i huse
I Köln 2018 viste vi en brandstation med satellitter inden...
8.11.18
Ny komplet sender med 5x5 mm flad transmitter Item 1302005
Vi har frigivet den nye 5x5x2 mm sender....
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com