Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

Nyt GT-Command og Positions Kursus - 2 nye kursusdage

5. oktober 2017
Gamesontrack afholder kursus i efteråret den 28. og 29. oktober, begge dage kl. 13-17.
Denne gang afholdes det i Jylland på vores kontor i Holstebro, Nygade 12, 1. sal. Vi har udvidet vores lokaliteter og kan køre kursus for op til 10 personer pr gang.
Du tilmelder dig med en email til admin@gamesontrack.com, begge kurser er gratis, men GT-Position udvidet bliver fra næste gang med et lille kursus fee.

Efterårets kurser er lidt anderledes end tidligere. Vi har denne gang valgt at bruge vores udstillingsanlæg sammen med en del fri gulvplads. Årsagen er at vi kører to forskellige kurser de to dage:

Lørdag den 28. Oktober kl. 13-17 kører det normale introduktionskursus. Her bygger vi en normal standard løsning op med digital modeltog og Faller biler, hvor vi når igennem både kørsel med digital central, med DCC over radio, og med hele positionssystemet. Efter endt deltagelse kan du selv opsætte systemet, indstille din Software på PC'en, og tilslutte dine enheder. Vi viser ligeledes opsætning af satellitterne, kalibrering, baneoptegnelse og de første automations kald. Du kan med fordel deltage hvis du for har brug for en opfriskning, har startet med Faller Systemet, eller skal i gang med en baneomlægning.

Søndag den 29. oktober kl. 13-17 kører et nyt kursus: GT-Position Udvidet. På dette kursus tager vi dig med på en udvidet GT-Positions rejse. Først og fremmest skal vi lære en række mere avancerede automations teknikker, bla. til igangsætning, tilfældigheds håndtering, krydsende overgange, tunneller osv. Dernæst skal vi arbejde mere med 3D verdenen, både i GT-Command og i drone sammenhæng (GT-Drone). Vi flytter os lidt væk fra det sikre spor og tråd miljø til fri kørsel på gulv og tracking af indendørs droner. Her er nye automationsteknikker undervejs som på sigt også kommer i spil og vi prøver at køre en bil frit og tracke en drone på forskellige måder.

De to kurser kan med fordel følges efter hinanden. men er man helt ny kan den udvidede del godt virke lidt overvældende.Seneste nyt
16.7.18
Sommertid - tid til at anlægge havebanen
Den blev planlagt i vinter, materialer bestemt, placering tegnet og indendørs......
12.6.18
GamesOnTrack privatlivs politik og databeskyttelse
Vi passer godt på dine data. Vi gemmer endda nogle af dem....
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com