Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Positions billeder
Positionering og automation og styring

Hobbymesse i Rødovre 2.+3. November

18. oktober 2019
GamesOnTrack A/S udstiller på Hobbymessen i Rødovre dem 2.+3. November.
I år med et lidt anderledes program end sædvanligt. Vi har normal udstilling, produktgennemgang, demonstration og salg om lørdagen. Om Søndagen omdanner vi vores stand lidt så vi kan bruge den som "kursus". Fra Søndag kl. 10.30 holder vi 5 små kursus sessioner med hver sit emne, som vores nuværende og nye kunder kan deltage i. Hver del varer ca 30 minutter med 15 minutters pause til det næste emne:
10.30-11.00 Satellitter kalibrering, scenarier, målenøjagtighed, skyggebanegård
11.15-11.45. Tog, biler og sporskifter som kører direkte på radioen. Indstilling på skærm og i enhederne.
Spisepause
12.30-13.00: Digitale centraler og boostere: ECOS, Intellibox, Märklin CS2+3, GT-Xcontrol Booster, opsætning og forbindelse til GT-Command
13.15-13.45: Biler som bygges over vores 1302741 sender/dekoder.
14.00-14.30: Automatik - de mest almindelige automatikfunktioner, hvordan de virker, hvor nemt det er, og hvad man skal huske.

Vi får nogle ekstra stole på messestanden. Det vil være fint om I ville tilmelde jer så vi nogenlunde ved hvordan vi skal planlægge det. Vi hører også gerne om der er andre emner, I kunne tænke jer så et emne måske skal udskiftes.

På gensyn i Rødovre til nyheder osv. om lørdagen og "dive in" om søndagen.

Husk også at sende os jeres bestillinger på forhånd.
Det hele til admin@gamesontrack.com
Seneste nyt
25.3.20
GT-Command version 4.5.0.83 er frigivet
GamesOnTrack har frigivet en ny version af GT-Command med rigtig mange opdateringer......
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com