Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

Special kursus i oktober

25. september 2020
Kære kunder
Corona har sat os i en hård situation, når vi beskæftiger os med uddannelse og vil gøre det sjovt med vores system. Og gerne vil passe på vore kunder or medarbejdere. Mange messer lukker ned. Vi kører normalt op til 8 shows / uddannelsesmæssige seminarer pr. Sæson.

Vi har nu besluttet at starte en række virtuelle uddannelser som webinars, hvor kunder kan deltage for at blive opdateret.
De vil være kortere og tema-relaterede, cirka 1 -1,5 timer, og du kan deltage ved hjælp af din pc. Kan evt være Zoom som værktøj.

Temaet for oktober vil være "Kalibrering af satellitter", flere scenarier, blanding af 2D- og 3D-sæt osv.

Du skal tilmelde dig, denne gang foreslår vi 3 muligheder som følger, alle 3 på engelsk

1) Mandag den 19. oktober 16.30 til 18.00 eller
2) Onsdag den 21. oktober 10-11.30 eller
3) Lørdag den 24. oktober 15-16.30

Fortæl os, hvis du vil deltage, og hvornår du vil være tilgængelig, og vi vil prøve at planlægge i overensstemmelse hermed.
Metoder og opsætning meddeles 1 uge før sessionen finder sted ..
Du kan også fortælle os, hvad der kunne være november-temaet.
Mail til admin@gamesontrack.com

Seneste nyt
11.1.21
Nye lokationer Businesspark Fælledvej 17, 7600 Struer
Kontoradresse;
GamesOnTrack A/S
Fælledvej...
17.7.19
Prisændring på Sender Decoder med lille transmitter
På grund af prisforhøjelser fra vores ene leverandør på den lille transmitter,......
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com