Vælg sprog
Dansk
Engelsk
Tysk
 
Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Businesspark Struer Facilities
GamesOntrack New Office facilities at Fælledvej 17, 7600 Struer.

GT-Command tilslutninger


GT-Command forudsætninger

GT-Comamnd forudsætter samme PC som GT-Position

Listen over de pt anvendelige digitale controllere:
1) Intelliboks varianter fra Uhlenbrock:
Den oprindelige Intelliboks med serielt PC-interface samt de nye
65071 IB-Com  , USB interface
65050 Intellibox II, Seriel interface.
2) Varianter af Intellibox: Twincenter fra Fleishmann, Tams, LDT,
3) ESU ECoS Central stationer med IP interface:
Den oprindelige ECoS 50000, den nye ECoS 50200
4) Märklin Centralstationer (CS) med IP interface
Den oprindelige CS I: 60212 uden opgradering fra ESU, 60213,60214,60215
5) Roco 10785 med eller uden Rocomotion.
6) Lenz LZV 100 med LH90 og LH100 terminal til Digital Plus.
7) Digitrax, alle 3 hovedcentraler
8) Massoth med seriel interface
9) Diverse loconet adaptere: RR Cirkits, Digitrax, Uhlenbrock

Der er intet krav om at sporskifter, signaler, sporbesættelser osv skal være digitaliserede eller automatisk. Gamesontrack kan styre alt dette, men det kan komme til efterhånden.

De små, enkle håndterminaler fra Roco Fleischmann, Pico, Märklin m.v. som IKKE har et PC interface, kan ikke bruge GT-Command.
  
Se billedgalleriet med de fleste produkter her: www.gamesontrack.dk

Selve tilslutningen til Gamesontrack PC'en er tydeligt og enkelt beskrevet i manualen. Den er i høj grad automatisk og Gamesontrack opsætningen forbinder sig automatisk efter første gang. De 3 metoder som bruges er enten et normalt serielt kabel (evt. med en USB-omsætter hvis PC'en ikke har seriel indgang). Eller et rent USB-interface som f.eks Lenz. Eller et IP-interface (Märklin og ESU), som består i at centralen kobles enten direkte til PC'en via LAN-indgangen, eller til husets router.

Når du bestiller en testlicens eller køber GT-Command kan du automatisk downloade hele manualen, som findes på download.
Seneste nyt
15.11.21
GOTposition - Nyt brand for vores industri-løsninger
gotposition.com En...
Nemt og Hurtigt
Her sker det

Du har et LEGO(R) Tog Testlicens kort.
Download Program
Download LEGO tog layout til kørsel:
Download Layout

Se & bestil produkter:
Product Catalog

Få en GT-Command Testlicense:
Test license

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.Stemmestyring virker med det samme og er uhyre effektivt. Om det er far, der har headset på, eller om det er børnene, eller måske bedstefar, så kører det normalt første gang.

Fra mobiltelefonerne har man dårlige erfaringer med stemmestyring. Der skal man selv indtale sine kommandoer og lære systemet "mit sprog". Gamesontrack GT-Command er anderledes. Vi bruger biblioteker, som allerede er indtalt af 1000-4000 mennesker fra hele landet. Gennem vores intelligente kommandosyntaks og en helt ny endpoint-detektor har vi optimeret genkendelsen, så enhver med tydelig tale kan tage et headset på hovedet og få systemet til at lystre.
Læs mere
Rolig, rolig nu!
Bedst som jeg sad i stuen kom min søde hustru farende ind: "Hvorfor kører dit tog på Märklin-banen, er du klar over, at det fræser rundt?". Jeg svarede bare "Rolig, Rolig nu, der er styr på det!"
Læs mere
Links
Produktkatalog og prisliste:
Produktkatalog.

Prøv GT-Command: Prøve.

Nyhedsbrev tilmelding: Til venstre i menuen

Find Fejlen


For enhver modeltogsentusiast er lednings- og kabelføring under anlægget en stor udfordring. Utallige er de ledningsbundter, som fra tid til anden skrottes, når anlægget bygges om. Og utallige er de fejlsøgninger hvor et problem skal findes blandt et virvar af ledninger, hvor man i længden ikke kunne holde farve, bundt, mærkning ajour. Men værst er vel, at rigtig mange entusiaster og rigtig mange unge synes, at det er for besværligt, og derfor kaster sig over alternativerne.

Læs mere
GamesOnTrack.dk  |   Uhresøvej 35   |   7500  Holstebro  |   3070 3777  |   admin@gamesontrack.com